Wat doe jij met goede voornemens?

Wat doe jij met goede voornemens?

Begin van het jaar schrijven sportscholen weer veel nieuwe leden in want dat is altijd een moment dat mensen weer vol goede moed gaan sporten.

Het lijstje met voornemens is vaak lang:Wat doe jij met goede voornemens?

  • Meer sporten
  • Gezond eten
  • Afvallen
  • Minder drinken
  • Stoppen met roken

En zo kan ik nog wel even doorgaan maar dit is op gezondheidsvlak wel zo’n beetje het lijstje met goede voornemens. Maar dan?

Goede voornemens volhouden

Voor velen is bovenstaand lijstje herkenbaar!

Waarom beginnen we zo enthousiast en houden we dit maar een paar dagen tot enkele weken vol? Ik hoor vaak; ik heb geen ruggengraat, ik ben gewoon zwak, ik kan dat helemaal niet.

Wat doe jij met goede voornemens?Allemaal onzin! Zolang je jezelf vanuit dit standpunt benadert, ga je waarschijnlijk inderdaad geen resultaten boeken. Maar wanneer je jezelf benadert vanuit een hele andere kant, wordt het al een stuk makkelijker. Dus wanneer je jezelf ziet als iemand die niet opgeeft maar doorgaat, ook of vooral als het moeilijk wordt, creëer je nieuwe mogelijkheden!

 

 

Start vandaag nog met je goede voornemens

Het is inderdaad geen 1 januari op het moment dat ik de blog schrijf maar dat wil niet zeggen dat je dan geen goede voornemens kan beginnen en belangrijker nog dat je deze vol gaat houden. Iedere dag is een nieuwe dag om te beginnen er is geen enkele reden om te wachten tot morgen of volgende week. Het juiste moment is nu of nooit.

Wat doe jij met goede voornemens?Heb je een bepaald doel, wil je hiervoor gaan? Ben dan degene die niet opgeeft en go for it!

Maak afspraken met jezelf, kom ze na en stel jezelf niet teleur!

Weet je vantevoren al dat je hetgeen je jezelf voorneemt toch niet vol gaat houden, begin er dan ook niet aan! Dat scheelt een hoop frustraties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *