Ben jij integer?

Ben jij integer?

Integer zijn is zeggen wat je gaat doen en ook daadwerkelijk doen wat je zegt.

Heel veel mensen zijn integer in hun afspraken met anderen. Ze maken een afspraak en komen deze ook na. Echter ben je ook integer wanneer het gaat om afspraken met jezelf?

Ben jij integer?

Wanneer dit het geval is, ben jij op alle vlakken in je leven ontzettend succesvol. Wanneer je namelijk zegt wat je gaat doen en dit ook daadwerkelijk doet, kan het niet anders dan dat je leven werkt.

integer2

Echter denken mensen vaak dat ze integer zijn en wellicht is dit voor een (klein) deel ook waar maar wanneer je eerlijk naar jezelf kijkt is hier vaak nog heel veel winst te behalen.

Zoals ik al schreef, maak je afspraken met anderen en met jezelf.

Afspraken met anderen
Er zijn mensen die een afspraak maken waarvan je weet dat de kans bestaat (of zeer groot is) dat deze afspraak wordt afgezegd, verschoven of iemand te laat komt. Deze mensen kunnen heel hard beweren dat ze de volgende keer echt op tijd zullen komen en hun afspraak nakomen. Ze beloven dit ook en geven hun woord maar je vertrouwt niet meer op hun woord omdat men niet integer is.

Afspraken met jezelf
Belangrijker echter zijn de afspraken die je met jezelf maakt. Dat zijn namelijk de afspraken die je dichter bij je resultaat brengen.

Je zegt: Morgen sta ik vroeg op om te gaan sporten en je doet het ook. Of je je nou moe voelt en geen zin hebt, je gaat sporten.

Je zegt: Vanaf nu kies ik ervoor gezond te eten en je laat de chips staan en je doet het ook.

Dus ook als jij hebt afgesproken om te gaan sporten met een vriendin en deze zegt af, heb je de keuze. Je kan ervan balen dat zij niet gaat en haar de schuld geven zodat je zelf ook niet hoeft te gaan. Zij is misschien niet integer maar jij kan gewoon gaan sporten en je woord houden, integer zijn!

Zeg wat je gaat doen en doe wat je hebt gezegd en je leven zal succesvol zijn. Zowel privé als zakelijk!

Ben jij integer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *